Какво да направя, за да имам чиста и мека вода в дома?

Какво да направя, за да имам чиста и мека вода в дома?

Първото нещо, което трябва да си изясните преди да предприемете покупка е за какви цели желаете да използвате водата – за битови или питейни нужди.

Ако водата във Вашия дом е твърда и се налага доста често да почиствате уредите, които използвате, ако банята Ви е обсипана с варовикови капки, ако почиствате каната за топлене на вода през ден, Вие определено се нуждаете от омекотител за вода. С поставянето на такава система гарантирано ще предпазите домакинските уреди в целия си дом. Водата, която е преминала през омекотителната система е подходяща само за битови цели! Тя не е годна за пиене.
 
За да консумирате чиста вода е необходимо да инсталирате филтърна система за пречистване на вода, която доставя от Вашия кран прясна, обеззаразена и овкусена вода. Пречистената вода е подходяща за пиене, за приготвяне на храна и напитки, за поливане на цветя. Според мястото, с което разполагате, можете да изберете между филтър за вода с монтаж над кухненския плот, филтърна система за вода с монтаж под кухненския плот и воден филтър за кран.
 
За допълнителна консултация при своя избор можете да се свържете с нашите консултанти.

Обратно