Защо филтрите за вода в дома са силно препоръчителни?

Защо филтрите за вода в дома са силно препоръчителни?

Водата, която идва от обществените пречиствателни станции трябва да отговаря на точно определени изисквания, за да гарантира безопасността на питейната вода. Това обаче не означава, че тя е пречистена от всички замърсители.

Вашата питейна вода може да съдържа замърсители, които оказват влияние не само върху вкуса, цвета и мириса й, но могат да повлияят и на Вашето здраве. Филтърни системи за пречистване на вода, като тези, които се монтират под кухненския плот, ще намалят замърсителите от Вашата вода. Филтри за вода, още познати като, механични филтри за вода, които се монтират директно в началото на водопреносната мрежа, няма да отстранят напълно всички замърсители. Те ще намалят определен брой от тях и ще повишат общото качество на водата.
 
Повечето филтърни системи за вода, я пречистват в три до шест стъпки. Всеки пречистващ водата процес се различава и произвежда различен резултат. Някои филтърни системи ще отстранят повече от 50 замърсителя, докато други само малка част от тях.
 
Обикновено, повечето от тези системи за пречистване на вода не изискват специалист за монтаж. Повечето продукти могат да бъдат поставени под мивката за няколко минути.

Обратно