Озонатор за вода SIP 2000

Цена: 357.00 лв.

Всички цени са с включен ДДС.


Продуктов номер: SIP

Кратко описание:

SIP използва натурална, освободена от химикали технология, за да гарантира чистотата на Вашата питейна вода. SIP преобразува кислорода в активен кислород или озон. Озона е изцяло натурален начин за пречистване на питейната вода.


Изпратете запитване за този продукт

Този свеж, чист аромат след буря е точно озон - създаден от природата. Без озон, нашият свят би бил опустошен от бактерии, водорасли, мухъл и вируси. Озона ги окислява по естествен начин. Това също е и чудесен начин да пречистваме водата си.
 
SIP образува и разпространява микро озонови балончета  във водата. Цикълът на работа на SIP естествено добавя във Вашата вода достатъчно количество озон, което е напълно безвредно за Вас - но не и за бактериите. С тази технология вдъхновена от природата Вие можете да сте сигурни, че ще пиете качествена вода.
 
SIP2000 е предвиден за малки обеми вода.
 
Когато е програмиран по инструкцията, след озонирането има процедура 10 мин на продухване на озона. След тази операция имаме концентрация на озона 0.26 мг/л.
 
Чрез зеления бутон можете да инжектирате озон за кратко време. Ако озонирате за повече от 15 минути, препоръчваме да използвате програмата.
 
Ползването на озонирана вода за провеждането на терапии и начинът на приложение е изцяло Ваш избор и Вие носите отговорност за това.
 
Нашата препоръка е озонотерапията да се провежда след консултация с медицинско лице или реномирани медицински източници.
 
Особено ефективен за сезонните салати и листни зеленчуци – марули, лук, чесън, спанак, лапад и др.  Унищожава бактериите по повърхността на зеленчуците и чрез тази обработка се увеличава срока на годност.
 
 • Убива 99,7% от бактериите Е коли и 99,9% от колониите на стафилококи върху повърхности на предмети и мебели;
 • Унищожава спори brevibaktery , гъбички и мухъл;
 • 100% убива гъбичките Aspergillus, бяла плесен и Fusarium oxysporum;
 • Унищожава  вируси, Хепатит В вирус унищожава на 99,9%, убива вируси на грипа;
 • Премахва вируса полиомиелит и ротавирус във вода за няколко минути, и активно се бори срещу миризми, цигарен дим и токсични вещества;
 • Разлага пестициди, хормони и консерванти в храната;
 • Окислява тежки метали и органични съединения;
 • Преработва  храни: месо, риба, яйца, зеленчуци и плодове;
 • Подобряване на качеството на питейната вода: дезинфекция, отстраняване на хлор и други вредни примеси;
 • Помага в грижите за домашните любимци, дезинфекция на аквариуми, лечение на кошери от паразити; третиране на семена;
 • Намира приложение в козметология: премахване на пърхот, акне, гъбични заболявания.
   
Много подходящ за домашна  употреба, както и за ресторанти, които държат на качествена и здравословна храна. 
Сфера Как да се използва Действие
Плодове, зеленчуци Накиснете за 15 мин Отстранява пестициди. Храна, която е била накисната в озонирана вода е с по-добри вкусови качества и с по-нисък риск от разваляне.
Ориз Накиснете за 15 мин Отстранява лоша миризма и микроорганизми. Прави ориза вкусен.
Риба, скарида, миди Използвайте озонирана вода за измиването им Ефективно отстранява повърхностните остатъци от химически субстанции и дезактивира бактерии, за да запази месото свежо и хранително на протеини. Помага на пясъка да излезе по-лесно от мидите.
Месо, вътрешности Използвайте озонирана вода за измиването им Отстранява лош мирис. Разлага остатъците в месото от антибиотици, хормони; дезактивира бактериите и запазва месото свежо.
Домашни потреби Накиснете за 30 мин Отстранява лош мирис. Лесно отмиване на мазнина, предотвратява бактериално замърсяване.
Бебешки пособия, играчки, дрехи Накиснете за 15 мин Предпазва бебетата от инфекции.
Кожни раздразнения Накиснете или измивайте с озонова вода Ефективно приложение при различни видове инфекции. За външно приложение.
Почистване на лицето, избелване Използвайте озонирана вода за измиване Отстранява бактерии и замърсявания от порите. Активира кожата. Най-естественото почистване, което всяка жена трябва да провежда.
Почистване на въздуха Озонирайте въздуха за 15-30 мин Бактерицидно действие, добра регенерация на свеж въздух. Отстранява миризмата на храна в кухнята, както и цигарен дим.