Мембранен филтър за кран Torayvino MK2-EG

Производител: Torayvino

Продуктов номер: МК2-EG

Кратко описание:
Воден филтър за монтиране директно на Вашия кран - модел МК2-EG, отстранява механични примеси, неприятен вкус и мирис. Компактен и лесен за монтаж. Филтърът за пречистване на вода подобрява качеството на водата, като премахва бактерии, вредни органични съединения и хлор, и в същото време запазва всички необходими минерали, чрез система за двойна филтрация.

Чиста вода
 
Четири степенна филтрация на водата
 
Micro Pure филтърът е мулти-филтрационна система, която премахва всички бактерии, замърсявания и миризми, и в резултат получавате чиста, здравословна, и вкусна питейна вода. Филтърът се състои от високотехнологична ултрафилтрационна мембрана и активен въглен, който отстранява хлор и хлорни съединения, неприятен вкус и мирис. Филтърът запазва всички полезни минерали в питейната вода, които са жизненоважни за човешкото здраве.
 
Силен поток, със скорост от 2 литра в минута
 
Компактният филтър е с максимален дебит от 2 литра на минута, което е съвсем малка разлика от дебита на непречистената вода. Само с едно завъртане на лоста за избор на струята.
 
Модерен Quick Twist механизъм за лесна подмяна на филтъра
 
Този механизъм прави подмяната на филтъра бърза, лесна и надеждна.

Сигнализация за чистотата на филтъра
 
Съвременна и опростена цветна сигнализация показва на потребителя кога е необходима смяна на филтъра - когато цветът на мембраната стане тъмно сив или ръждиво кафяв, филтърът трябва да се подмени.
 
Quick Fit адаптери за лесна инсталация на вашия кран
 
Филтърът за пречистване на вода е снабден с няколко вида адаптери, съобразени с конкретните нужди, които правят инсталацията лесна и опростена. Максимална производителност без нужда от електрозахранване.