За нас

Аква продукти ООД - пречистване на питейни отпадъчни води.

За повече от 10 години на българския пазар, имаме редица успешно реализирани обекти във всички направления на сектор "Пречистване на води". А резултатът от нашата добре свършена работа са не само многобройните доволни клиенти, но и по-чиста България.


Пречиствателни станции за питейни води

Проектиране и изграждане на пречиствателни станции за питейни води, базирани на съвременни мембранни технологии: обратна осмоза, нано- и ултра-филтрация. Фирмата предлага цялостни решения за дома от системи за производство на трапезна вода до инсталации за омекотяване и дезинфекция на водата.


Пречиствателни станции за отпадъчни води

В сектор битови отпадъчни води проектираме и изграждаме собствена разработка за пречистване на битови отпадъчни води "Аква Пулс", подходяща за еднофамилни къщи, вили, хотели и др.

В сектор индустриални отпадъчни води винаги търсим оптималния вариант между инвестиции и експлоатационни разходи. Целта ни е да изградим работещи съоръжения на оптимални цени, ниски експлоатационни разходи и с минимално използване на реагенти. Аква продукти ООД извършва детайлен анализ на състава на отпадъчните води, изготвя предложение за най-добрата технология за пречистване с възможност за повторно използване или на водата, или на ценните съставки в нея.

Фирмата разполага с мобилна лаборатория за химически и микробиологичен анализ на води и извършва детайлно и задълбочено проучване преди избора на възможно най-удачната технология, съобразно нуждите на обекта и целите на пречистването. на ценните отпадъци.


Проектиране на пречиствателни станции


Пречистване на вода за дома, офиса и заведения

Фирмата има създадена собствена серия филтърни системи Аква Ива с възможности за избор на основната технология - ултрафилтрация, нанофилтрация и обратна осмоза. Системите притежават хигиенен сертификат № НК 1548-С-5/17.07.2014 г.

Аква продукти ООД предлага различни модификации филтри за вода, внос от Япония и Испания, както и широка гама омекотители за бита и индустрията, ултравиолетови лампи за дезинфекция на води, озонатори, диспенсъри и консумативи за всички продукти.